Iiiid och Eeeel!

Så var det äntligen lördag och Elin och Ida anlände! Det var otroligt treeevligt! Jag mötte upp dem på flygplatsen och vi åkte och tog ett kik på min lägenhet. Hotellet vi bodde på ligger två gator från min gata och det var mycket fräschare än väntat. Vi förtärde jordgubbar och grädde i solen på terassen och tog hoppande kort. På kvällen slog vi till på rundfärd i området, ner till stranden och mataffären där vi också handlade kvällens förträffliga måltid.  Sedan chips, dipp, film och godis på det! Hiii

Söndagen spenderades på stranden där vi solade, badade och åt fisk på en restaurang. P-restaurang faktiskt. Och Elin petade in fiskens öga i dens egna mun. Fräscht. Hööö
Vi åkte in till stan framåt kvällen för att titta på ett slott. Vi började knata uppför berget i solskenet och bland tjusiga blommor och stannade efter en stund för att ta kort på den fina utsikten. Efter det ville vi inte fortsätta vandringen eftersom vi stötte på en dåre, ja en stolle faktiskt! En man som stod och pekade på oss och gapskrattade, nej vrålskrattade. Han var ytterst otäck och obehaglig så vi vände och gick, sprang efter ett hörn när han inte såg oss. Märkligt.

Väl nere fann vi en sne uteservering där vi drack juice och kaffe och Elin nästan fick en blomma i skallen. Haaah. Sedan spatserade vi omkring på smågator i Málaga, åt glass, tittade på saker, folk och en pinne. Kvällen avslutades med förtjusande Mc Donald's-mat på hotellets takterass samtidigt som solen, som visat sig hela dagen, gick ner över bergen. Efter det blev det förstås chips. Och film.

Strand-lek på måndagen igen. Vi placerade oss mellan två båtar på stranden där det inte blåste lika mycket. Det blev bad för alla tre, snäckletning och sedan mackätning på den trevligaste restaurangen. På eftermiddagen åkte vi in till stan och kollade i affärer och köpte glass. Vi åt middag på ett myycket trevligt ställe där vi också slog till på efterrätt och blev bjudna på något äppligt. Ett stopp för chipsköp hos kinesen på vägen hem och sedan trängde vi ihop oss i min cell till rum och halvsov på ledden fram till kl 3 i min säng. Sedan for Ida och Elin iväg i en taxi mot flygplatsen och jag blev ensam igen. Det var en oerhört förträffligt förtjusande vistelse och jag saknar dem redan!


    


  

 

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Det var den allra trevligaste resan!! Huiiiiii! :D

2011-03-29 @ 21:29:33
URL: http://elinmariabrandt.blogg.se/
Postat av: Elin

Den allra trevligaste resan!

2011-03-30 @ 19:45:32
URL: http://elinmariabrandt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0